Yeni Yılımız Kutlu Olsun!/ *Supernatural (TV Series 2005–2020)


Aslı’nın Müzik Seçimi…

“Gidişini İzle, Biz Aynı Kalıyoruz!”

Hurricane” isimli şarkıda (feat. Fleurie) Tommee Profitt‘in dediği gibi ve bilmiyorum, nasıl değişebileceğini bilmiyorum. Tüm bildiğimiz, tüm bildiğimiz, kasırga… Günün müzik videosunda Dean Winchester, o iyi bir adam ve o çok şey yaşadı. Kendi deneyimleri ve seçimlerini, kendi tarzıyla… İnandıklarına sadıktı ve bedelleriyle buna katlandı. Bu gün için paylaştığım dizi önerisinin en iyi karakteri O. Ve fakat bugün yılın son günü ve temizlensin kirli yüzeyler… Ve inandıklarımızla bildiklerimizle yola devam edelim. Ve belki o kasırga nasıl değişebileceğimizi de bize öğretir.

“Acılar dehşetli kinlendiriyor beni…  Kabarıp duruyor içimde, kabarıp duran bir okyanus. Yurdumu arıyorum, batık bir tekne değilim.  Yurdumu arıyorum, kızgın küller ortasında.”

Ahmet Telli

Yurdunu bulmaktır yaşamın keyfini sürmek. Ben bu yeni yıl için, hepimizin bulmalara geçmesini, bulduklarımızla mutlu olmamızı ve mutlu olduklarımızdan da razı olmamızı diliyorum. Yurdum burası ve yurdum sensinin huzurunda yaşamayı… Yeni yılımız kutlu olsun!

*ASLI’NIN DİZİ ÖNERİSİ…

Dizi adına tıklayarak İmdb Sayfasına ulaşabilirsin!

Supernatural (TV Series 2005–2020) : Yaratıcısı Eric Kripke. Amerikan yapımı, karanlık fantezi drama aksiyon macera korku gizem televizyon dizisidir. Oyuncular Jared Padalecki, Jensen Ackles. 4. sezon prodüksiyonu devam ederken yapımcı ve yönetmen Kim Manners akciğer kanserinden öldü. 15 sezon ve 327 bölümlük dizinin bölümleri yaklaşık 45 dakika sürer. Her sezon sonu bölümün açılışı Kansas gurubunun “Carry On Wayward Son” şarkısı ile yapılır. Kasım 2020 tarihinde final yapan dizi için 17 roman, 3 kitap yayınlandı. Spin-off seriler ve anime serisi üretildi. Yapım, 3 Primetime Emmy ödülü dahil 38 galibiyet, 126 adaylık ödülü kazandı.

Anneleri şeytani doğaüstü bir varlık tarafından öldürülen iki kardeşin, çocukluktan itibaren avcı olarak yetiştiren babalarının da kaybolmasıyla atıldıkları maceraları konu alır.

 “Hemşirelerin seksi bile olmadığı bir hastanede ölmeyeceğim.”

Supernatural (TV Series 2005–2020)

Dark fantezi severleri peşinden sürükleyen yapımın geçen sene itibariyle finale girmesi… Sonlanan her şey gibi yılın son gününde evde olanlara bu sonlanan seri ile bir başka dünyanın cennetini değil cehenneminde mücadele veren iki meleğin kurgusunu izlemeye davet ediyorum. Kutlu izlemeler.

Aslı’nın Dizi Önerisi…

“Ülkenin, farklı şehirleriydik. Ben sürgün yeri, sen başkent. İlk isyan hep sende başlardı. Cezasını çekmek hep bana kalırdı.”

Can Yücel

Fıtrat!

Yeni Yılımız Kutlu Olsun!/ *Supernatural (TV Series 2005–2020)” üzerine 3 yorum

  1. Fıtrat, mıtrat boşver. Sağlık, mutluluk dolu güzel evlatlarınla dopdolu yeni bir yıl diliyorum. Aslı’nda çokça sevgi de yolluyorum…😘💞

    Liked by 1 kişi

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s