Aşırıya Kaçıran Sanrılar!/ *Meander (2020)


Aslı’nın Müzik Seçimi…

“Ya Ayrıyken Daha İyiysek?”

Bugünün sanatçısı Clara Mae,Overused” videosunu paylaştım. İsveçli şarkıcı Clara Hagman, söz yazma ve melodileri besteleyerek 2014’de “Clara Mae” adıyla David Guetta, Tiesto ve KREAM gibi sanatçılarla ortak çalışmalar yapmaya başladı. Bu şarkısını seveceksin, eminim. Fazla aşırıya kaçmadan sevmek gerek...

“İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika, kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın.”

İlhan Berk

Ah bu sanma halleri… Baştan, bol keseden verdiğin kredinin karşılığının olmadığını kabullenmek, battığını kabullenmek demek. Keşke sıfırdan başlamayı ilke edinseydim veya ilk kırmızı bayraklı davranışında, ilk dubaya tutunup geri dönmeyi düşünseydim…!

*ASLI’NIN FİLM ÖNERİSİ…

Film adına tıklayarak İmdb Sayfasına ulaşabilirsin!

Meander (2020) : (Fransızca filmin orijinal adı Méandre) Yönetmen ve senarist Mathieu Turi, Fransız yapımı, bilim kurgu gizem gerilim dram korku filmidir. Oyuncular Gaia Weiss, Peter Franzen, Romane Libert. Film, 87 dakika sürer. Eser, Temmuz 2021 tarihinde yayına sınırlı başladı ve 11 galibiyet, 50 adaylık kazandı.

Bir kadının, kendini ölümcül tuzaklarla dolu, tuhaf bir tünelde hapis edilmiş halden kurtulma çabasını konu alır.

“Ölümcül tuzaklarla dolu bir borudaki tıkanıklığın sen olduğunu az önce farkettin. Bakalım ne kadar ileri gidebileceksin?”

Meander (2020) Sloganı

Hayatta kalmak, klostrofobi ve gerilimi körükleyen binlerce sorunun cevaplarını bulmak için hiç zamanın yok. İlerlemen ve ne olacağını bilmediğin bir karanlıkta hayatta kalman gerek. Zihnin ve bedenin ne kadar sağlam, ne kadar dayanabilirsin? Her zaman yaşamayı seçebilir misin? Hadi izleyelim.

Aslı’nın Film Önerisi…

“Kalbine bir sor, böyle yaşanır mı hiç?”

Tolstoy

Ah, ah…

Aslı’nda Her Şey Aslı İçin…

Aşırıya Kaçıran Sanrılar!/ *Meander (2020)” üzerine 6 yorum

  1. Wow, that’s a nice title by Clara Mae. It’ll suit my daughter who’s fond of this kind of sound. Do you know the Chvrches?
    I like what you say below.
    Not seen Meander. Apparently, very similar to Oxygen.

    Liked by 1 kişi

  2. I loved this piece of the band you suggested. And I attached it to today’s post. Give my love to your daughter, please.
    The movie MEANDER (2020) has been compared to the movie Cube (1997). But you’re right, the movie OXYGEN (2021) has that same claustrophobia feel. 😉

    Liked by 1 kişi

  3. Ah bu sanma halleri… Baştan, bol keseden verdiğin kredinin karşılığının olmadığını kabullenmek, battığını kabullenmek demek. Keşke sıfırdan başlamayı ilke edinseydim veya ilk kırmızı bayraklı davranışında, ilk dubaya tutunup geri dönmeyi düşünseydim…!
    Nerden düşünüp yazarsın bu güzel sözleri.😍😍

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın