Sorular ve Sırlar!/ *Lupin (TV SERİES (2021)


Aslı’nın Müzik Seçimi…

“Bana Sırlarını Anlat!”

Bana sırlarını anlat. Ve bana sorularını sor. Hadi başlangıca dönelim...” diyen Coldplay, “The Scientist” ile bilim insanı edasıyla incelediği ilişkisinde Sokrat babanın  yöntemiyle sorular sorarak çözdüğü hayatında bir başlangıca daha varıyor… Öyle oluyor ya, bazen yaşamı sorgularken, kendini buluyorsun; kendi gerçekliğini… Sancılı ve fakat öğretici yönüne kavuştuğunda huzur verici!

“Seni anlarken kâinatın sırrını anlıyor gibiyim.”

Peyami Safa

Aklının çözdüğünü, yüreğinin baştan beri bilmesi tuhaf ama zihnin direksiyonunda o yola baştan çıktığında anlıyorsun ancak. Elbette doğru soruları sormaya cesaret edenler, gerçek cevaplara ulaşabiliyorlar! Mevzu, derin soru sormakta velhasıl!

*ASLI’NIN DİZİ ÖNERİSİ…

Dizi adına tıklayarak İmdb Sayfasına ulaşabilirsin!

Lupin (Tv Series (2021) : Yazan ve yöneten George Kay ve  François Uzan ile yaratılmış Fransız Amerikan ortak yapımı, gizem dram suç dizisidir. Romancı Maurice Leblanc‘ın kurgusal karakteri centilmen hırsız Arsène Lupin 1905 adlı seri kitaplarına dayanan uyarlamadır. Netflix ürünüdür. Ocak 2021 ilk sezon için ilk kısım beş bölüm ile Haziran ayında on bölüme tamamlanacak ikinci kısmın 5 bölümü de yayınlandı ve ikinci sezon anlaşması yapıldı. Her bölüm 45 dakika sürer.

Başrolde Omar SyArsène Lupin hayranı  olarak Assane Diop olarak sahnede yerini alır; nüfuslu bir ailenin adaletsizlikleri ve babasının intikamını almaya çalışmasını konu alır.

Çok sevimli ve keyifliydi. Mantık hataları mı? Kim korkar hain kurttan! Rahatlıkla izlenir ve haz alınır; yemin ederim ama kanıtlayamam!

Aslı’nın Dizi Önerisi…

“Pek çok şeyin bambaşka olmasını isterdim.”

Franz Kafka

Ve fakat böyle oldu…

Aslı’nda Her Şey Aslı İçin…

Sorular ve Sırlar!/ *Lupin (TV SERİES (2021)” üzerine 8 yorum

Yorum bırakın