JÜPİTER’İN PERŞEMBESİ/ *Love, Death&Robots (TV Mini-Series 2019)


Aslı’nın Müzik Seçimi…

“Vahşi Kalpler Kırılamaz!”

Perşembeyle pembenin uyumuna Jüpiter göz kırparak sahneye pembe saçlı kızımızı çıkarıyor: P!nk, 2001 de favorim olmuştu, halen de o yıllara has tarzıyla kanımı ısıtmaya devam etti.. Bu yıla ait yeni parçasında Wild Hearts Can’t Be Broken ile gündemime tekrar girdi ve ben onu baş köşeme oturttum. Geçmişin çılgın kızı, bugünün güzel bir annesi olarak karşımızda. Bu sefer şarkı sözleriyle beni farklı etkiledi:

“Zor olduğunu biliyorum, denemeliyiz. Bu kazanmam gereken bir savaş, payımı istemek günah değil. Beni bağlayacak kadar ip yok, bu ağzı kapatmak için yeterli bant yok. Attığın taşlar beni kanatabilir ama özgür olana kadar durmayacağım!”

P!nk

Hakkını talep eden dişillere selam olsun!

*ASLI’NIN DİZİ ÖNERİSİ…

(Dizi adı üzerine tıklarsan İmdb sayfasına gidersin!)

Love, Death & Robots (TV Mini-Series 2019-2022) : (LOVE, DEATH + ROBOTS emojisi şeklinde ❤️☠️🤖) Netflix ürünüdür. Amerikan yapımı, yetişkin animasyon antolojik dizidir. İlk sezon 18 bölümlük, sekiz bölümlük ikinci sezon ile geçen ay yayınlandı, sekiz bölümlük üçüncü sezon için anlaşması yapıldı. Yapımcılar Tim MillerJoshua DonenDavid Fincher ve Jennifer Miller. Heavy Metal 1981 animasyon bilim kurgu filminin yeniden uyarlanmasıdır. 5 Primetime Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri, ayrıca İngiliz Akademi İskoçya Ödülleri ve Bafta Awards dahil 4 galibiyet ve 7 adaylık kazandı. Bilim kurgu, fantezi, korku ve komedi türleri kapsayan kısa öykülerdir. Bölümler 15 dakikalıktır. Oyuncular Scott WhyteNolan NorthSteven Pacey.

Ölüm, Aşk ve Robotlar ile ilgili konuları anlatan animasyon kısa filmlerden oluşur.

 

Animasyon severler için antolojik seçkiler, her bölüme has farklı konular ile keyifli izlemeceler.

Aslı’nın Dizi Önerisi…

“Dili, dini, rengi ne olursa olsun iyiler iyidir.”

Tolstoy

İyi yüreklere eyvallah!

Aslı’nda Her Şey Aslı İçin…

JÜPİTER’İN PERŞEMBESİ/ *Love, Death&Robots (TV Mini-Series 2019)” üzerine 4 yorum

Yorum bırakın