Uyuyunca Geçer!/ *Resident Alien (Tv Series 2021)


Aslı’nın Müzik Seçimi…

“İşte Buradayız!”

Nirvana zamanlarını anımsamak ile gülümsüyor ve hatırlıyorum. Unuttuklarımı, o zamanları ve o zamanlardan bu günleri hayal ettiğimi, edemediğimi… Nisan’ın kursağından çıksa ya şu bahar…

“Bazen insan öyle bir özlenir ki… Özlenen bilse, yokluğundan utanır…”

Aziz Nesin

Neptün fena çarptı, nostaljiye ne vakit meylettim farkında bile değilim. Böyle günler de en iyi yapılacak şey, gökyüzüne bakmak, bulutlara… Gri olunca pek içimden gelmiyor ama. Biraz dizi izleyip, uyuyayım. Çünkü uyuyunca her şey geçer!

*ASLI’NIN DİZİ ÖNERİSİ…

(Dizi adı üzerine tıklarsan İmdb sayfasına gidersin!)

Resident Alien (Tv Series 2021) : Amerikan yapımı, bilim kurgu, gizem, komedi dram tarzında olan dizi bu sezon yayına giren 10 bölümlük bir eserdir. İkinci sezon için anlaşma yapıldı. Resident Alien 2012 adlı, Peter Hogan ve Steve Parkhouse tarafından oluşturulan bir çizgi roman serisinin uyarlamasıdır. İkinci sezon çekimleri Ağustos 2021 tarihinde başladı ve 25 Mart 2022 yayına girmesi planlanmış. Yönetmen Chris Sheridan, oyuncular Alan Tudyk, Sara Tomko, Corey Reynolds. Eser, 1 galibiyet, 6 adaylık kazanmış.

İnsanlığı yok etmek için gönderilen bir uzaylının, patoloji doktorunu öldürüp yerine geçmesi ve onu uzaylı olarak görebilen bir çocuğun sorunu ile uğraşması, üstelik yerine geçtiği doktorun görevlerini de yerine getirmesinin sorunlarıyla başa çıkabilmek ile ilgili dünyasal mevzuları konu alır.

Bilim kurgucuların, kesinlikle çok beğeneceği yapım bulmak çok zordur. Sıkı durun! İşte, aradığın seriyi buldum: Evraka! Hazırlan, başlayalım izlemeye… Üstelik ikinci sezonu da hazırlanıyor. Covid 19 pandemisi için muhteşem olacak, cumanın sihri bu! Hafta sonu karantinasına çok iyi gelecek! Yorum yazsana bana… İnstagram hesabımı da takip edebilirsin belki.

Aslı’nın Dizi Önerisi…

“Okumaktan başka yapılacak işim, gidecek tek yerim yoktu, çünkü çevremde saygıya layık, beni kendine çekebilecek bir meşguliyet bulamıyordum.”

Dostoyevski

Yazmayı da eklesek…

Aslı’nda Her Şey Aslı İçin…

Yeni blog hesabım için açtığım instagram hesabımdan takip, yorum ve kayıt yapabilirsin. Hatta yapsan beni desteklemiş olursun demek istiyorum. Hatırla “Birlikte daha güçlüyüz!” Mavi kelimelere tıkla açılsın yeni dünyam!

Uyuyunca Geçer!/ *Resident Alien (Tv Series 2021)” üzerine 6 yorum

Yorum bırakın