Yastığım ile Aram Çok İyi!/ *Nancy Drew (TV Series 2019 – 2022)


Aslı’nın Müzik Seçimi…

“Keşke Daha İyi Olsaydım” Demişsin…!

Aynı kentte yaşıyorduk… O zamanlar virüsler bedenimiz ile uyumlu, yaşayıp gidiyorduk. Perşembe’ler kalbimizin tekrar atmasına yetecek elektrik şokunu verebilirdi, akabinde aklımızda aşkın ateşi usulca yüreğe inerdi. Hatta Cuma, itfaiyenin haberi olmazsa kül olacak kadar  alevler dört yanı sarardı.

Yastığımda hep gözün vardı, bilirdim. Uykularımın nedenini, yastığımdan sanardın. Ve sen uyuyamadıkça, haince yastığıma el uzatırdın.

Umarım şimdilerde, yastığın ile aran iyidir.

Benim uykular ile hala aram çok iyi, şükür…

Bu tuhaf tecrit günlerinin, seni bu kentin dışına ve çok uzaklara götürmesinin bir nedeni olduğuna kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Keza bu konuda çok başarılı olduğum söylenemez. Zihnimde, uzaklaşan bir rüya gibisin! Siliniyorsun…

Sanırım seyrettiğim diziler, filmler benden yana üstelik sana düşmanlar…

Tecrit ile başa çıkmak ve aklımı selim tutmak için yaptığım şey:

Öneri mahiyetinde dizi film afişlerini paylaşmak ve bu yapım isimlerine İmdb linki vermek; işe yarıyor mudur acaba? Eh azıcık mini bilgide ekleyiverince, seç sen de işte! Seç ve seyret dizileri, filmleri…

Ben de bu yapımlarla uyuşturuyorum zihnimi: İşe yarıyor. Üstelik unutuyorum seni! Avutuyorum beni. Ve yastığım ile aram çok iyi!

*Aslı’nın Dizi Önerisi…

(Dizi adı üzerine tıklarsan İmdb sayfasına gidersin!)

Nancy Drew (Tv Series 2019 – 2022) : Tek sezonluk mini dizilerden;16 bölümü var. Gece seyretmek biraz sorun yaratıyor, hayaletlerden korkuyorum çünkü. Bu dizi, Amerikan yapımı, bilim kurgu fantastik drama türünde, ki ilk tercihim de bu türlerden oluyor genellikle! Oyuncular Kennedy McMann, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Tunji Kasim, Alex Saxon, Alvina August, Riley Smith, Scott Wolf.

Sadece Nancy Drew, kurgusal bir karakter olarak bir kaç yazar tarafından oluşturulmuş, 1930-2003 arası seri kitapları ve uyarlama filmleri de var. Üstelik bu seri 3. defa televizyona uyarlanmış, Bugün önerdiğim dizi sürükleyici ama diğer önerdiğim dizeler kadar muhteşem değil ne yazık ki.. Ocak ayında 2. sezon için onay alan dizilerden. Gele! Ocak 2021 tarihinde 2. sezon ve nihayet Ekim 2021 tarihi itibariyle 3. sezon yayına girdi. Mayıs 2022 tarihinde de 4. sezon yayına girmiş.

Yine de dediğim gibi işe yarıyor, zaman su gibi akıyor; inan bana!👍

Screenshot_2020-04-05-22-12-49
Aslı’nın Dizi Önerisi…

“Bazen olmuyor. .. Hatta o kadar güzel olmuyor ki, ancak bu kadar güzel olmayabilirdi diyorsun!”

Ah Muhsin Ünlü…

Nasıl ama sözün olmaması…

Yastığım ile Aram Çok İyi!/ *Nancy Drew (TV Series 2019 – 2022)” üzerine 21 yorum

Yorum bırakın